Image

SERVICE, FINANSIERING, HYRA, M.M.

Om du vill ha riktigt låga kostnader för din nya buss eller lastbil, ska du ta en pratstund med oss på BK Invest. Vi hjälper dig att hitta den bäste finansieringsmodellen och att räkna fram vilket som är billigast - att köpa eller att hyra.
När det gäller service ska du tänka på att de bästa felen är de som aldrig uppstår. Och det är alltid billigare att åtgärda ett fel när det är litet än att vänta. Därför ska du satsa på förebyggande underhåll.

HYRA FORDON

Det finns många tillfällen då det är smartare att hyra än att köpa. Ditt ordinarie fordon kanske står på verkstad, eller också behöver du ha större resurser under kortare eller längre tid. Du kan hyra alla våra nya och begagnade fordon.

FINANSIERING

Köp med banklån? Finansiell leasing? Avbetalning? Det finns många sätt att finansiera ett fordonsköp. Vi hjälper dig att hitta en modell som passar dina önskemål och resurser. Vi samarbetar med marknadens ledande finansbolag.

Image
Image
Image

VERKSTADSSERVICE

I samma lokaler som BK Invest hittar du Karlsons Bilverkstad, som är proffs på alla slags service och reparationer av bussar och lastbilar. Verkstaden är ansluten till AD Tungverkstad, är ackrediterad av Swedac och åtgärdar besiktningsanmärkningar.
Bl. a. har vi Truckcam – en utrustning för exakt hjulinställning som minskar däckslitaget och sänker bränsleförbrukningen. Karlsons Bilverkstad servar färdskrivare, monterar Dräger alkolås och är AC-ackrediterade. Givetvis finns en servicebil.

Image
Image
Image
Image

DÄCKSERVICE

Reos Däck säljer och monterar däck och fälgar tlll alla slags fordon – bussar, lastbilar, traktorer, personbilar osv. Företaget utför alla slags arbeten som rör däck och fälg, inklusive tvätt och säsongsförvaring. Däck från de ledande däcktillverkarna finns på lager; andra fabrikat levereras snabbt. Självklart finns en servicebil.

Image
Image
Image